to su moji tomosi, jos nijedan nema papire ali doc ce za par tjedana, uglavnom.. cilj mi je sredit masine, piturat ih kvalitetno, registrirat tako da iduce lito mogu s njima na kampiranje i voznju po otocima.
ovaj mi je radia probleme s benzinom, kupia polovni karb i sad pali skoro na prvi zub
ovoga sam uzea prije tri dana za 1000 kn, cili je zahrđa jer ga je vlasnik drza na suncu u malom mistu na bracu odma uz more ali zato mu masina radi
evo pocinjem s bojanjem, prvi put radim sa spricom pa ako netko uoci kakvu gresku ili ima kakav savjet nek se slobodno javi
s lijeva na desno prvo je razrijedivac, spric kit i utvrdjivac, u sredini boja i razrijedjivac, te desno bezbojni lak, utvrdjivac i razrijedjivac (popisa sam za one koji ne znaju)
kao sto vidite nemam pravi kompresor ali mislim da ce i ovaj dobro posluzit
slika sam neke dijelove koje sam kupia
evo jos neki dijelovi koje sam kupio na jakusevcu
malo rastavljanja pa skidanje boje
evo rama je pri kraju s brusenjem,jos samo trebam nac nekoga ko ce mi pjeskarit rezervoar, zna li netko koliko bi priblizno moglo doc pjeskarenje?
skidanje boje s felgi, moram uzet drugo sredstvo za skidanje boje jer s ovom hempelovom zelatinom nikako
sredjujem a35 ali mi je pala na pamet jedna styling ideja za felge od a3 pa me zanima sta cete mislit o tome, nisam felgu zavrsia ali nadam se da cete moc zamislit kako izgleda kad su sve zbice (radje) i felga postavljene i kad je sredisnji dio opituran u crno(ovo je neka temeljna crvena boja), bas me zanima mislite li da je ovo nebulozna ideja ili ce mozda neki kopirat moj recept :) . Samo sam stavia tanko crijevo za vodu na zbice
p.s. ovo je prednja felga od ponice
p.s.2 znam da bi sigurno bilo bolje nac crijevo manjeg radijusa ali ne mogu ga nac