Anketa

Glasajte: u koju boju da dam polakirati felge???

Krem/Plava Perla(kao što je rama)
Crno
Bijelo
Plavo
ili neku drugu boju po vašoj preporuci

Autor Tema: 100 Km/h will be!!!-ZA BOJANA-RIP-Slike ZX-a :)  (Posjeta: 132727 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 38.5l

• Tomos Rider
  • Trade Count: (0)
  • Trgovac
  • *
  • Spol: Muški
  • A5 automatik
100 Km/h will be!!!-ZA BOJANA-RIP-Slike ZX-a :)
« : Lipanj 27, 2008, 14:57:09 »
  • 0
eto dečki naredili mi da stavim ovdje slike, pa ću vam dati link da vidite šta sam radio a vi komentirajte oćeli to valjat i šta...

:gy:
« Zadnja izmjena: Travanj 26, 2009, 20:49:08 38.5l »
brdo dijelova na prodaju 1xSL39mm,1xBT40mm, 1xA5stock, 1xA5(custom), 1x 45mm kit, big 19mm intake, 19mm DellOrto, 18mm Bing SLH, Leo Vince ZX.. itd itd... valjda bude jednom od svega toga nesto NAT!

KUPUJEM A55 BLOKOVE!!!

Offline RIKARDO3

• Tomos Rider
  • Trade Count: (4)
  • Trgovac
  • *
  • atxcross,CTX80c,atx50c
svaka čast ali nabavi novi cilindar i ostani na ovom forumu nemoj se vraćat na unaj drugi forum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
R1 3 5
└┼┼┤
 2 4 6
CTX-POWER

Offline 38.5l

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • A5 automatik
šta će mi novi cilindar?? ovaj ide na honovanje??? a bit ću i na ovom i na onom forumu, čim se onaj osposobi(ako se osposobi)
brdo dijelova na prodaju 1xSL39mm,1xBT40mm, 1xA5stock, 1xA5(custom), 1x 45mm kit, big 19mm intake, 19mm DellOrto, 18mm Bing SLH, Leo Vince ZX.. itd itd... valjda bude jednom od svega toga nesto NAT!

KUPUJEM A55 BLOKOVE!!!

Offline puch sport

• Tomos Rider
  • Trade Count: (2)
  • Trgovac
  • *
  • pucha i tomos automatic
svaka čast ali nabavi novi cilindar i ostani na ovom forumu nemoj se vraćat na unaj drugi forum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
pa on uređuje ovaj cilindar da mu bolje id automatik ispravi me 38.5 ali mislim da ga radi po mjerama od bt a
usput rikardo si dobio moju poruku na pm
« Zadnja izmjena: Lipanj 27, 2008, 15:12:57 puch sport »
svi za tomos tomos za sve
Kopa, kopa, pa što, kopa i moj Tomo Vinković....još i bolje od CTX-a... :lol:

ti si Gost
Prodajem djelove BT
http://www.tomos-riders.com/index.php/topic,28577.0.html

Offline RIKARDO3

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • atxcross,CTX80c,atx50c
jesam dobio sam
R1 3 5
└┼┼┤
 2 4 6
CTX-POWER

Offline 38.5l

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • A5 automatik
pa on uređuje ovaj cilindar da mu bolje id automatik ispravi me 38.5 ali mislim da ga radi po mjerama od bt a
usput rikardo si dobio moju poruku na pm

ma mjere su više na juniora nego na bt-a... malo su širi i višlji kanali nego na bt-u....

KUPUJEM A55 BLOKOVE!!!

Offline 38.5l

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • A5 automatik
ma stavim mjere za par minuta... samo da odem po šubler...

KUPUJEM A55 BLOKOVE!!!

Offline 38.5l

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • A5 automatik
da anri to su stare mjere, od tada sam se još igrao po cilindru, ali nema veze eto nove mjere... jesi lud pa kaj si si sejvao mjere na komp??? :palacgore: :cool:

ISPUH:
GRK: 24,2mm
DRK: 45,0mm
ŠK: 26.0mm

USIS:
GRK: 34,0mm
DRK: 66.0mm
ŠK: 26.6mm

PRELJEVNI:
GRK: 34.0mm
DRK: 45.0mm
ŠK: 22.3mm

kaj velite na kanale?? hoćel to valjat ili ne???
ja sam mislio još podići ispuh, makar se bojim jer nemam baš više mesa na cilindru... a i preljevne bi digao još... barem 0,5mm

KUPUJEM A55 BLOKOVE!!!

Offline anri

• Tomos Rider GM
  • Trade Count: (7)
  • Trgovac
  • Sprint65cc, Tomos Atx 65cc, Beverly 250ie, X10 500
Ja skupljam podatke nikad neznas kaj ce ti trebat:)!!
Želje iz 2008 godine :)
Ah lijepo bi bilo kad bi si mogo covjek to priustit....a ovako sad bi bio zadovoljan kad bi mogao imat trkacu radilicu, kit, motoplat paljenje, boost bottle i techigas spulju na matiku te neku gljivetinu na frgi 19mm :)

Offline 38.5l

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • A5 automatik
nemš vjerovat.. da ima toliko ludih ljudi.... ma šalim se....

da ti to nebi mene išao kopirat kada se ja propelam 100-ku na automatiku :misli:????a???? jel,??? govori odmah???? .... :cool: :gy: :lol:

KUPUJEM A55 BLOKOVE!!!

Offline anri

• Tomos Rider GM
  • Trgovac
Ne ja mozda neki airsal preuredim  :lol: :lol: ko onaj lik na onoj stranici kaj sm ti poslao!!!
Ah lijepo bi bilo kad bi si mogo covjek to priustit....a ovako sad bi bio zadovoljan kad bi mogao imat trkacu radilicu, kit, motoplat paljenje, boost bottle i techigas spulju na matiku te neku gljivetinu na frgi 19mm :)

Offline 38.5l

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • A5 automatik
airsal ima onu presvlaku preko cilindra i kada se obrađuju kanali treba jako paziti na tu presvlaku, ti cilindri su jebena stvar onaj tko ima para neka si naruči original airsal ali u 38mm izvedbi i automatik sa tim cilindrom i 16mm ili 19mm frgom i nekim auspuhom leti jako dobro... a hvali se puno puno bolje nego standardan cilindar...

KUPUJEM A55 BLOKOVE!!!

Offline anri

• Tomos Rider GM
  • Trgovac
Evo pogledaj ovaj projekt....To sam ti slao na pm....

http://forum.tomosforum.nl/viewtopic.php?t=2243

*Izbrisat cu nakon kaj pogledas,necu skretat s teme

Offline RIKARDO3

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • atxcross,CTX80c,atx50c
koji češ auspuh stavit
R1 3 5
└┼┼┤
 2 4 6
CTX-POWER

Offline anri

• Tomos Rider GM
  • Trgovac
Ovak nekaj bi mu dobro doslo,ak ide na kit ide  i na ovaj njegov preradeni cilindar!!!
A uostalom i neki od bt-a bi mu trebo bit dobar s obzirom da ce radit motor na slicnim okretajima(naravno malo preureden zbog prirubnice)!!!

40€ + postarina do ovdje +pdv blizu 500-600kn!!Po nekoj mojoj procjeni!!

« Zadnja izmjena: Lipanj 27, 2008, 23:27:23 anri »