odlična kolekcija je ,a za motore kako koji ,
jeli itko ima ovakvog kantora na motoru dobar je to auspuh ali me čudi što mu je grana auspuha uža nego ispušni kanal,te u topu izlazna cijev je po meni malog promjera ,koliko vidim traži i manje dizne u karburatoru.jeli itko stavljao veeču granu ?
nitko to nezna
pa ima tu dost. evo naravno da gran atreba biti 28 iznuta. ako je manja treba je definitivno promjeniti u 28. neznam nisam probavao sa 30 al na t14 se pokazala bolje za visoke č- al ja mislim da netreba preterivat. 28 ili 28.5 je dosta za granu na bt cilindru. onda se ljepoi poklopi i bude bez prelaza.
i ja sam također čitao da traži manju dito je zeto rekao. e a zašto pa moćže bit samo jedno. da je ti krivi sppuh za tvoj motor.
želim reći da možda ne daje rezonanciju od 7000 do 8000 gdje karb treba i napojiti mašinu. a ako spuh baca van onda neradi ok i staviš manju diznu i tek ond aimaš krš. daj dadi u simulator i da ti simulira graf. ako graf kaže da je iznad 8500 počinje djelovanje nije dobro. za t15 treb apočet oko 7500 najkasnije. i tada ide s normalnim diznama.
kad se napravi dobar spuh . kad ga staviš motor mor aići samo bolje bez preiinaka. a mjenjat dizne je krivo. osiromašiš smjesu i banana.
stinger netreba povećavat ništ kod mene radi s 13.5mm. al je kratak dost. neznam kolko sad.oko 120mm. i radi. samo grana i vidi da ak je kratak da dulju granu napraviš. i paljenje s 39.5 obavezno samo 1mm pre gmt. i radi super.