Autor Tema: Apn 6, ler problem.  (Posjeta: 15244 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bojanbt

• Tomos Rider
  • Trade Count: (0)
  • Trgovac
  • *
  • Spol: Muški
  • Tomos Colibri A5, apn 6
Odg: Apn 6, ler problem.
« Odgovori #15 : Veljača 28, 2010, 00:22:46 »
  • 0
a jel znas slagat iglu u karboratoru...ako znas onda iglu probaj spustit za zub nego koji je bila ili spustit za zub koji je bila...prvo probaj spustit iglu a to ti znaci da onaj prsten dignes za zub onda ti se igla spusti....probaj meni je ekspriment upalio :palacgore:
Hvala na detaljnom objašnjenju, znam spuštat iglu radio sam to x puta.  :wink: Nadam se da će i meni upalit...

Offline Karabaja

• Administrator
  • Trgovac
« Odgovori #16 : Veljača 28, 2010, 00:29:32 »
  • 0
Ili ti je potrošena centralna dizna, ona u koju ulazi ta igla, kod mene je bio takav slučaj...

Offline bojanbt

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #17 : Veljača 28, 2010, 00:41:43 »
  • 0
neznam, svašta je moguće. ugl sutra ćemo saznat spustit ću iglu pa ćemo viditi rezultate....

Offline bojanbt

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #18 : Veljača 28, 2010, 09:02:49 »
  • 0
Evo ljudi ja sam spustio iglu za jedan zub manje, znači sad je na najnižem položaju (skroz gornji prorez) rezultati se vide ali nije to još dovoljno, radi na leru kad je hladan čim se malo ugrije odma prestaje radi max 1o sec, a šarafić za štelanje lera je skroz zavrnut, još samo da probam ono što je karabaja rekao za tu centralnu diznu, samo što nemam drugu  :tuzan: u svakom slučaju hvala na pomoći....

Offline sotarts

• Tomos Rider
  • Trade Count: (23)
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #19 : Veljača 28, 2010, 13:38:04 »
  • 0
skini ili proridi mrizu na filteru zraka
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!
- Stephen W. Hawking

http://www.tomos-riders.com/slike-vasih-tomosa/moj-moto-park/msg535518/#msg535518

Offline APN-BT

• Tomos Rider
  • Trade Count: (4)
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #20 : Veljača 28, 2010, 14:43:23 »
  • 0
Evo ljudi ja sam spustio iglu za jedan zub manje, znači sad je na najnižem položaju (skroz gornji prorez) rezultati se vide ali nije to još dovoljno, radi na leru kad je hladan čim se malo ugrije odma prestaje radi max 1o sec, a šarafić za štelanje lera je skroz zavrnut, još samo da probam ono što je karabaja rekao za tu centralnu diznu, samo što nemam drugu  :tuzan: u svakom slučaju hvala na pomoći....

kod mene potpuno ista situacija,isto ko i ti vec nezz kolko kombiniram i nista.sutra u pon idem po 70 diznu pa cemo vidjet,kolika je tvoja??
always evolving

Mato turpija kupuje 2 para patika tjedno trebaju mu za kocenje.

Offline bojanbt

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #21 : Ožujak 01, 2010, 18:45:42 »
  • 0
skini ili proridi mrizu na filteru zraka
Danas nisam radio ništa što se tiče mašine, farbao sam prednje vile i blatobran, zanima me ako mi možeš reći koliko da proredim mrežicu od filtera zraka??? :biggrin:

Offline Davor TOMOS

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • 2x TOMOS CTX 80 ,Automatic A3 MS,APN 6
« Odgovori #22 : Ožujak 01, 2010, 19:54:18 »
  • 0
ako imaš onaj što se zamotava u krug izvadis iz one plastike razmotaš i izrežeš malo može se i s obićnim škarama te sve ponovo staviš unutra(nezz kak da to objasnim bas tocno pa me probaj svatit :lol:) al ja mislim da to nije problem mislim da je problem dizna :misli: nemoj me drzat za rijeć al ja mislim da je to :palacgore:
:palacgore: T o M o S   :palacgore:

Offline ja moren

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • t 90 e original,ATX 90 tuned, A 35 tuned,BT u obno
« Odgovori #23 : Ožujak 03, 2010, 14:39:47 »
  • 0
Potrošena ti je centralna dizna u karburatoru ona koja se vadi van sa odvijačem ako prethodno sa ključićem 10 skineš donji poklopac ispod nje-kako sa godinama rada konusna iglica klipića gasa ide stalno nutra van u nju-tako je ista postala ovalna i preširoka-te propušta previše goriva u motor.
Zato kada ujutro upališ motor(bez većih problema) jer mu hladnom odgovara višak goriva-otud i visoki okretaji,poslije kada staneš sa toplom mašinom-ona nije u stanju to progutat te se nakon nekog vremena zaguši i pogasi.
U pravilu tvoj motor kada je topal teško pali i to samo ako mu držiš pun gas.
Odi u tomos trgovinu ili kod dilera na buvljak-kupi novu tu centralnu diznu-i motor će radit ko nov.
Ne treba,mjenjati nikakve brtve,karike,platine,ležajeve,svjećice,lulice...

AMEN 

INAČE OVO JE COPY-PASTE MOG ODGOVORA U ISTOJ TEMI -DRUGOG AUTORA-prije cca jednu god..
preletio sam sad 10ak strana problema sa vašim tomosom i naletio na barem 5 tema sa tim istim problemom.

čitajte stare teme --za ovaj put u imenik ću ti staviti samo - iz zalaganja-sjedni  :mrgreen:
Ki more -more a ki ne more neka se hiti va more

citat djordje-
ovdje u mom kraju e90 ili ctx masina se moze vidjeti nesto malo teze nego leteci tanjir pun vanzamaljaca.ž

Bolje milf u ruci nego komad na grani...

Offline bojanbt

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #24 : Ožujak 03, 2010, 16:18:35 »
  • 0
Potrošena ti je centralna dizna u karburatoru ona koja se vadi van sa odvijačem ako prethodno sa ključićem 10 skineš donji poklopac ispod nje-kako sa godinama rada konusna iglica klipića gasa ide stalno nutra van u nju-tako je ista postala ovalna i preširoka-te propušta previše goriva u motor.
Zato kada ujutro upališ motor(bez većih problema) jer mu hladnom odgovara višak goriva-otud i visoki okretaji,poslije kada staneš sa toplom mašinom-ona nije u stanju to progutat te se nakon nekog vremena zaguši i pogasi.
U pravilu tvoj motor kada je topal teško pali i to samo ako mu držiš pun gas.
Odi u tomos trgovinu ili kod dilera na buvljak-kupi novu tu centralnu diznu-i motor će radit ko nov.
Ne treba,mjenjati nikakve brtve,karike,platine,ležajeve,svjećice,lulice...

AMEN  

INAČE OVO JE COPY-PASTE MOG ODGOVORA U ISTOJ TEMI -DRUGOG AUTORA-prije cca jednu god..
preletio sam sad 10ak strana problema sa vašim tomosom i naletio na barem 5 tema sa tim istim problemom.

čitajte stare teme --za ovaj put u imenik ću ti staviti samo - iz zalaganja-sjedni  :mrgreen:
Dobro dobro što si ljut odma, sry, hvala na odgovoru, danas sam kupio novu diznu pa cemo vidit, ali ja  iskreno verujem da si upravu...
« Zadnja izmjena: Ožujak 03, 2010, 16:37:20 bojanbt »

Offline APN-BT

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #25 : Ožujak 03, 2010, 20:44:29 »
  • 0
ja moren hvala i meni si pomogao !! :palacgore:
always evolving

Offline ja moren

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #26 : Ožujak 04, 2010, 07:49:01 »
  • 0
Ko kaže da sam ljut? :mrgreen:

ja sam te samo pedagoški upozorio sa se malo bolje potrudiš drugi put... :mrgreen:

....a da sam se naljutio..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Napisao sam CENTRALNA DIZNA-nadam se da ste skužili na koju mislim,jer tih baš i nema nešto po dućanima....

citat djordje-
ovdje u mom kraju e90 ili ctx masina se moze vidjeti nesto malo teze nego leteci tanjir pun vanzamaljaca.ž

Offline APN-BT

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #27 : Ožujak 04, 2010, 09:10:32 »
  • 0
jel je mogu skinut s 12-ice posto imam jednu doma neiskoristenu a ne vjerujem da je potrosena ko na mojoj 13-ici,jel ima neka razlika u dimenzijama?
always evolving

Offline ja moren

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #28 : Ožujak 04, 2010, 09:50:23 »
  • 0
trebale bi bit iste,a i da nisu..razlika je minimalnakoju korigiraš sa konusnom iglicom..

citat djordje-

Offline Karabaja

• Administrator
  • Trgovac
« Odgovori #29 : Ožujak 04, 2010, 13:35:06 »
  • 0
Dobro dobro što si ljut odma, sry, hvala na odgovoru, danas sam kupio novu diznu pa cemo vidit, ali ja  iskreno verujem da si upravu...
Ja sam ljut, jer na 50% stvari koje se pitaju po forumu već ima odgovor, samo ga treba potražiti.  :cool: