Eto zahvaljujući susretljivosti bratove supruge-ima scanner konačno vam mogu pokazati jedinu sliku moga najbržeg matika koji je bio moj od 1993 do proljeća 2004 i služio nam je za điranje po pagu(novalja)
Gore sam namontirao sljedeće:
Radilica sa talijanskom klipnjačom iz serije BA 666
Klip Asso Werke 39L olakšan
Cilindar ste imali priliku vidjeti demontiran na radnom stolu-neki puchov,nakopan na mjere od petke
Karb-dell 16 od vespe 50kubika-imao je pločast klipić ali pored vide minimuma imao je i vijak za smjesu
Ducatti elektronsko paljenje sa olakšanim zamašnjakom-danas na ATX devi
Sito rezonancija naravno
Prednje paili vilice -skinute sa nekog motora na talijanskom otpadu
Zadnji mortići od BT-50
Naravno kao i svaki moj motor tako je i ovaj blatan i izgreban jer ne marim previše za izgled
Mašina je fantastično radila Max brzina je bila oko 85 -mjereno sa 5 GT turbo ali kao i svaki moj matik imao je strahovitu snagu i jaka ubrzanja i zbog velikih rebara za hlađenje apsolutno nikakvih problema sa pregrijavanjem-zbog veličine kanala imao je mrvicu lijeniji start u prvoj na gore ali zato je prvu vrtio u beskonačno tako da sa hvatanjem druge nije bilo problema,a međuubrzanja između 45 i 70 na sat su bila odlična-ja i supruga smo bez problema imali putnu brzinu 60/70 u dvoje čak i na laganim uzbrdicama
A od kvarova-dva zaribavanja mjenjača (u iberu ti se zaljepe međusobno zupčanici prve i druge)
Velike vibracije su otkinule nosače bočnih poklopaca i auspuha
Pucanje obloga kočnica
Mašina je doživila duboku starost,kasnije cil brušen na 42,5 ali nije tako dobro radio-radilica je još živa i stoji mi za rezervu