Prije nekog vremena došao sam u posjed jednog BT auspuha. Nije bio u baš bajnom stanju, grana odvojena od ostatka, prigušivač "raskopan
Pošto je svigdje taj auspuh "misterij" odnosno nigdje nema shema njegove unutrašnjusti, evo skice kaoko ustvari izgleda u originalu
Prigušivač sam znao otprilike kako izgleda, ali sam se čuo s kolegom ja moren koji mi je još opisao neke detalje
tako da bi to trebalo iti to
Imam i sve mjere pa ih stavim jednom prilikom.
Napravio sam i preradu prigušivača, budući da je vidljivo da original dosta guši mašinu, a ujedno je i u ovome mom bio u lošem stanju.
Sve je izvađeno iz prigušivača, povarena stara cijev, izbušena rupa na sredini u dnu prigušivača
Napravljen novi "uložak" koji ide u prigušivač, oko perforirane cijevi je prvo namotan jedan sloj čelične vune (da ispušni plinovi "ne razbiju" kamenu vunu) ostatak napunjen kamenom vunom
Auspuh renoviran, povarena grana, i očišćen i obojan.
Konačan izgled:
Auspuh je iznenađujuće tih, semo lagano "piri" uopće nije bučan, mislim da je u rangu originala ili čak tiši.
Ponašanje na e90 mašini je da je postao pravi "diesel", odnosno brdo momenta na srednjim okretajima, nema ga niti jedan auspuh tako, ubrzanje odlično, jedino malo prije izgubi dah na jako visokim okretajima, ne vrti se tako visoko kao npr prerađeni Laser za BT. Trenutno mi idealno odgovara, za enduro dušu dao, uopće ne moraš klati mašinu na visokim okretajima da bi vukao
Za uzbrdice prva brzina totalno nepotrebna, vuče i uz najveće uzbrdice u drugoj s prijenosom 13/26