Vidim da je dell-sjeo u šasiju..jel šasija stari tip za binga ili nova?
ako je stari tip- jel bilo potrebno šta odrezati ili je dovoljno to šta si napravio kratku lulicu i ukosio ju prema naprijed?
Ispuh mi bar prema fotografiji izgleda malčice prevelik..
Stari je tip, ali je rama već odavno raskopana (bila je prvo prije ohoho godina kombinacija sa cilindrom od kosilice i bing 18 u rami
, onda prije nekoliko godina kombinacija sa devom i bingom 20 u rami (kao što je orec primjetio), tako da je tu u rami već bio "propuh"
Ali na original staroj rami bi trebalo izvršiti male intervencije, eventualno je još moguće napraviti cca 5-7 mm kraću prirubnicu, u tom slučaju bi trebalo samo na par mijesta malo "taknuti" ramu
Gornji rub ispuha je niži od BT/t15 , ali je širi i nešto još spušten pa se možda čini malo prevelik.
Evo nadam se danas poslijepodne/navečer da ću uhvatiti vremena da postavim
portmap pa će sve biti jasnije
koji je fi bakrenog koljena i daj mi reci jel bi ti htio recimo radit i drugima takve cilindre recimo ja da ti donesem cilindar na obradu pošto si mi blizo i kolko bi to koštalo
Koljeno je unutarnjeg promjera 16 mm, služi za spajanje cijevi centralnog grijanja vanjskog promjera 18.
Gdje da još i nekom drugom radim cilindre, i ovaj svoj sam jedva završio nakon toliko vremena
Sve radove imaš u temi, pa ako hoćeš takav cilindar primi se posla
Moram još isprobati kad zatopli, da vidim jel se ovaj dodatni trud uopće isplatio, možda ide isto ili čak slabije nego što je išao prije