Eh da je 6000kn, ne bi me nista mucilo, al ispada da je 6800kn (na sajmu je bio 6500, dobio sam i cjenik, niti mi je tamo prodavac rekao da je to cijena za sajam)...i sad, treba mi i nekakav kovceg iza za kacigu, sto je jos 300kn, pa taj rezic, jos 300, pa dodatni retrovizor cca 50kn, a nisam ni pitao da li bi se mogao stavit elektrostarter (ne mogu vjerovat da u ovo doba jos uvijek pali na kurblu!!!)...i onda to ispada oko 7500kn, a za tu lovu vec mogu dobit i europske skutercice (piaggio zip, peugeot v-clic), ili ponesto kvalitetnije istocnjake, a koji uvijek imaju i neku dodatnu opremu na poklon ili registraciju ili bilo sta...a ovaj tomos ne da nista, bas ne kuze trziste i kako biti konkurentan. A i kad je prodavac jos nezainteresiran za prodaju, odmah me sve podjeca na prosla socijalisticka vremena....a takve stvari mi uopce ne fale:).
Kad bi ga bar mogao probat, al ne znam nikog koji ga ima, jer mislim da ovaj sprint ima ili jacu masinu, ili je na funsportu nesto oduzeto, jer mi je jedino gdje je prodavac bilo uvjerljiv, je bas u toj brzini, kao da to ne ide preko 45. A to mi je premalo, treba mi barem 60-65, isao bi na posao s njim, a prolazim njemackom i dubrovackom avenijom, pa holjevcevom preko mosta, uglavnom sve brze prometnice. Uh, odluke, odluke....
P.S. Jos nesto sam se sjetio...za registraciju...kad ides ga regat stavis originalni auspuh, pa da ti ne ide vise od 50 ili moze i sa rezonantnim?...ili potplatis malo?...nisam jos imao motor pa nemam pojma o tim detaljima.