Jbg gledal sam to dugo dugo,a bilo mi zao to nataknut na svoju masinu originalnu!Pa je proslo vremena dok se jos jedna masina nabavila,e tu su poceli kontakti sa cjenjenim clanom ja moren koji je takoder htio to sebi nabavit!
Mene bilo frka radilice jer mi ih je std motor jeo sam tak,nije ni cudo kad su made in india(smede klipnjace),pa je mr istrijan ponudio rijesenje radilice sa iglicama,ispocetka sam bio malo skeptican prema tome,a kasnije sam rekel ko ga jebe idemo riskirat!
I tak pomalo se slagalo nekoliko mjeseci,za pocetak kit i frga,pa malo ovih styling gluposti,i ovaj spuhic za kraj!
Posla je bilo ali se sa gustom odradio,i motoric mi je bas onak po volji sreden!
Lijepo ide ,potrosnja oko 2.5L sa MF-om sa Tecnigasom oko 2.8!
Motor je odvrtio vec blizu 7000km i jedino kaj sam radio na njemu je zamjenio jednu svjecicu i iglicasti lezaj na radilici iz prevetnivnih razloga!
Cilindar jos uvijek lijepo radi,malo se karike cuju na nekih 35-40 al stvarno zanemarivo,a i alu je cil oni se specificno cuju!
Uvijek ima onih koji kazu di bas matika si iso tak slagat,jbg imao sam samo taj motor u to vrijeme,i nije mi zao motor je stvarno ekonomicni projektil!
Dobro je to kaj sad imam i ATX-a pa cu se sad zabavljat tjuningom i stylingom oko njega,ali u manjoj mjeri nego oko sprinta,jer taj motor kosristim pretezno za offroad terene,pa nema smisla da ga lickam previse!
Samim time sprinta cu manje vozit pa mislim da ce ovaj kitz izdurat jos koju sezonu!