Decki sve je to lijepo kad se ima e-90 masina, osobno ju nemam niti sam ikad vozio taj motor...Po pricama drugih vidim da je to jedan motor dosta dobrih performansi za ono vrijeme kad je proizveden....A koji nosi i hrpu problema bas zbog toga sto mislim da ne mozes kupit masinu od tog motora koja nije bila 5 puta otvarana....dosjedi lezajeva su vecinom u kurcu,navoji takoder pa se zajebavaj sa ubacivanjem novih navoja.....
Moje misljenje je da takvu masinu nemozes dobru kupit,uvjek ce nesto bit u losem stanju na njoj,i onda imas jos veci problem gdje nabavit originalne djelove,ma ne samo to,gdje nabavit uopce djelove za taj motor....S tim se mogu bavit ljudi poput baobaosa,koji to voze po stazi,pa opet malo promatraju,pa dostelavaju,pa opet nesto kemijajaju,pa friziraju,preracunavaju itd...i osim sveg tog vole to i imaju puno slobodnog vremena....
Mislim da si igranje sa takvom masinom mogu priustit ljudi sa puno zivaca,slobodnog vremena,i naravno novaca....jer nikad dosta ulaganja....Tak da ono ova mlada ekipa koja trazi takve masine za jurcanje uokolo vjerovatno nije svjesna dosta losih strana koje donosi ta masina....ne mora se radit o nikakvim kvarovima,sama potrosnja sigurno nije mala,a neka uskoci jos i neki kvar .....eto velikog problema....
Po meni je bolje vozit neku masinu od bt-a koja nije tolko jaka,al je dosta pouzdana i ako nista,lakse ju je nabavit i djelovi su takoder pristupacniji i jeftiniji....