Autor Tema: duzina orginal klipa 38 u bt-u i t15sl  (Posjeta: 14949 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ive_91

• Tomos Rider
  • Trade Count: (0)
  • Trgovac
  • *
  • Spol: Ženski
  • act u nastanku, mito 125 evo x2
    • www.penisinline.com
duzina orginal klipa 38 u bt-u i t15sl
« : Kolovoz 25, 2007, 23:36:07 »
  • 0
nigdje nemogu nac taj podatak. a potreban mi je. ako netko zna...
izmjena, ugradnja, dorada te svi ostali radovi na skuteru/mopedu/motociklu, cijene recesijske.! dolazim po vase vozilo te vam ga vracam ako je potrebno. Zg. zupanija te okolica zaboka i krapine, kontakt mail: ive_9111@hotmail.com ili sms 099/8396-168

Offline VTR 1000 SP

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • Spol: Muški
Odg: duzina orginal klipa 38 u bt-u i t15sl
« Odgovori #1 : Kolovoz 26, 2007, 08:56:57 »
  • 0
Duzina........ista. !!!
"ja varim mašinke sa toliko tona isusa qurca da se i isus smrzne u paklu kad vidi "....citat rednyaW

Offline Karabaja

• Administrator
  • Trgovac
« Odgovori #2 : Kolovoz 26, 2007, 14:10:43 »
  • 0
APN klip s 10 bolcnom je od čela mjereno visok 49.6mm..... A koliko znam klipovi su isti....

42 mm je 52.25mm.....

Offline ive_91

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
    • www.penisinline.com
« Odgovori #3 : Kolovoz 26, 2007, 22:23:40 »
  • 0
nist ami neznace ovi vasi... mjernici... ista. kaj imam od tog... trabm duzinu klipa od vrha L karike da kraja pera.
ili ti visinu klipa.
karabaja je dao od 42. ali ja trbeam L klip od 38mm od bt-a orginal.
izmjena, ugradnja, dorada te svi ostali radovi na skuteru/mopedu/motociklu, cijene recesijske.! dolazim po vase vozilo te vam ga vracam ako je potrebno. Zg. zupanija te okolica zaboka i krapine, kontakt mail: ive_9111@hotmail.com ili sms 099/8396-168

Offline Karabaja

• Administrator
  • Trgovac
« Odgovori #4 : Kolovoz 26, 2007, 23:46:36 »
  • 0
45.5mm, to je jedan klip s L karikom koji imam, za Tomosa. A kolko znam BT ne skraćeni klip, već je kanal spušten, tak da su klipovi isti za mašine s mjenjačem...

Za šta će ti to točno?

Offline ive_91

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
    • www.penisinline.com
« Odgovori #5 : Kolovoz 27, 2007, 22:02:12 »
  • 0
slazem bt-a decku... donio mi pun auto dijelova i to sasuo i sad mi nejgov stari i on kazu da oce orginal klip od bt-a a znam da bt treba imat 140° kut usisa. a to racunjaje mi bas i nejde. da kratim klip.... i sad ak stavim ovaj klip a znam da ga treba kratit. jer je vecina predugacka. tj za apn-e nece ic dobro. a zato i trebam duzinu klipa da znam kolko skratit. trebam  :tuzan:

Offline Karabaja

• Administrator
  • Trgovac
« Odgovori #6 : Kolovoz 27, 2007, 22:05:58 »
  • 0
Čuj koliko znam klipovi su isti, a kut usisa kod BT-a je veći zbog spuštenijeg usisnog kanala.

Al čekaj da ti netko potvrdi, nisam siguran.

Offline poison

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #7 : Kolovoz 28, 2007, 01:25:16 »
  • 0
Ako ti bas treba sutra ti izmjerim... ovako ti napamet znam da je od APN6 najduzi klip, NAPAMET usporedujuci s drugim klipovima mislim da je 55mm, klip od automatika ti je 50mm, od 14ice takodjer 50mm, jedan od razloga zasto i ide bolje u usporedbi s APNom.. Mislim da je klip od BTa iste duzine kao i od automatika, uglavnom sto znam 100% je to da kada orginalni BTklip poravnas vrhom L karike s vrhom cilindra ispuh ti ostane zatvoren tocno za visinu karike, odnosno kada se poklope u dlaku pero i donji rub kanala klip ti taman poviri van cjelom karikom iz cilindra, sad se mozes lako orjentirati..
I, da BT i T15 klip su potpuno isti sto se tice dimenzija, sto je bmw m5 odmah na pocetku i rekao

Offline VTR 1000 SP

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #8 : Kolovoz 28, 2007, 08:09:57 »
  • 0
Ne kuzim...slazes decku bt-a....a spominjes klip od apna ??? Cemu kompliciranja i racunanja ?? Ako stavis 38 sa "L" karikom....nemozes pogrijesiti...i nije potrebno nikakvo piljenje.....a klip od apna....to je besmisleno..!!! Ive...tvoji su postovi uvijek obavijeni nekim "velom" tajni....A ako bas zelis staviti klip od apn-a...onda ga skrati do rubova...gledano sa unutarnje strane klipa....kao od a3 ili 14 m..... :shock:
"ja varim mašinke sa toliko tona isusa qurca da se i isus smrzne u paklu kad vidi "....citat rednyaW

Offline ive_91

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
    • www.penisinline.com
« Odgovori #9 : Kolovoz 28, 2007, 16:51:41 »
  • 0
vtr bolje procitaj pa ces shvatit. poison... svaka cast to mi je trebalo..... jer klip 38L sam davno kupio za bt-a svog jer sam mjenjo klip . i znam da je bio duzi klip sad nisam znao kolko ...jer danas L klip oni piston ili koji vec nisu duzine ko i L klip u bt-u orginal i onda bude manji kut usisa. a to smeta na visokim rpm.

Offline Karabaja

• Administrator
  • Trgovac
« Odgovori #10 : Kolovoz 28, 2007, 17:30:47 »
  • 0
Evo klipova ovim redoslijedom...
42mm, 38 od pucha, 38 obični, 38 L..... Ovi viši su 52mm, a niži 49mm.

vtr bolje procitaj pa ces shvatit. poison... svaka cast to mi je trebalo..... jer klip 38L sam davno kupio za bt-a svog jer sam mjenjo klip . i znam da je bio duzi klip sad nisam znao kolko ...jer danas L klip oni piston ili koji vec nisu duzine ko i L klip u bt-u orginal i onda bude manji kut usisa. a to smeta na visokim rpm.
Nećeš valjda to stavljati u BT mašinu?  :misli:
« Zadnja izmjena: Kolovoz 28, 2007, 17:45:51 Karabaja »

Offline VTR 1000 SP

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #11 : Kolovoz 28, 2007, 21:26:30 »
  • 0
Ja ne shvacam....daj onda...nauci se pisati. Bog te jebo....tvoji su postovi razumljivi samo tebi. Kod tebe ne postoje velika slova...interpunkcije....pocetak i zavrsetak recenice. Sad ja moram razmisljati sto si ti htio reci....i jos mene nesto napadas....Nemoj meni pametovati....ako neznas koliko je jedan usrani klip 38 dugacak....sta ti ja mogu. A sto je jos gore....neznas da NE postoji apsolutno nikakva razlika izmedu klipa 38 mm od t-15 i bt-a.????  Vec kada me vuces za jezik....moram ti priznati da na ovome forumu jos nisam imao prilike procitani niti jedan pametan post od tvoje strane :mad:....Imam osjecaj da ni ti sam neznas sto zelis....ponekad....Bez ljutnje molim....ovaj bi post trebao djelovati edukativno...mlad si...i jos ima vremena da jedan dan od tebe ipak "ispadne" majstor.... :wink:

Offline Floyd

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
  • Apn 6 , Zastavu 750
« Odgovori #12 : Kolovoz 28, 2007, 21:32:44 »
  • 0
Jadni taj bt i vlasnik. :lol:

Offline ive_91

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
    • www.penisinline.com
« Odgovori #13 : Kolovoz 28, 2007, 23:49:29 »
  • 0
znam da nema razlike u klipu od t15 i bt-a to mi upalo u oko ...  :palacgore:

ostalo... neda mi se svako malo stiskat shift. i sad pisat znakove poison mi je sve rekao moze lock.
------- !"#$%&/()=?*~ˇ^˘˘°°˛˛``˙˙˛˛``˙˙´´˝˝¨¨¸¸¤€,.:;-_}{<@>*---------vise nema tipkovnica :lol: :lol: :lol:

Šala.  :mrgreen:
« Zadnja izmjena: Kolovoz 29, 2007, 14:37:32 Karabaja »

Offline VTR 1000 SP

• Tomos Rider
  • Trgovac
  • *
« Odgovori #14 : Kolovoz 29, 2007, 07:50:42 »
  • 0
Nenadjebiv si !!! :lol: Ako nista drugo...barem sam se dobro nasmijao danas u jutro.... :mrgreen: