0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nadam se da se a3l nece ljutit on je seksi machor i dalje
Ovo na nacrtu nije "sportski" auspuh, odnosno nema jako usko područje s velikim špicom snage, više je linearan, kao standard bt auspuh "na stereoidima", upotrebljiv za svakodnevnu namjenu, ali i sa "zalihom" snage na visokim okretajima, znači tamo gdje standard bt staje ovaj još vuče i razvlači...Na spomenutom takoreći standard bt-u je izmjereno s njim 96 km/h po GPS-u, s vozačem od 70-ak kg u sagnutom položaju, s tim da motor nije puno izgubio u nižim i srednjim okretajima u odnosu na standard auspuh
po tim mjerama sam ja nafrizirao svoj SLC cilindar,ali sam stavio 20mm karb a auspuh je proračunat za te kanale...motor je na niskim okretajima dosta neelastičan (kao i svaki SLC) ali kad probije auspuh poludi,čuje se ko na 125-tica kad se ventil otvori indentično tome,svi mi govore da kaj sam RC stavljo na tomosa ...uglavnom mjere su dobre i pouzdane jedino kaj bi trebao taj veći karburator jer na visokim okretajima počinje se gubiti/posustaje jel mu fali smijese još tj. karburator premali za te kanale ak hoćeš 100%......