A šta reč
Dopala i mene jednom sreča i uvatio sam jednu tomosovu legendu poznatog i dobrog apen-6 ticu. Igrom sreče jednostavno u razgovoru sam došo do tomosa i eto lik ima apena a blizu mene stanjuje bokte nisam ni znao
motor bio zatrpan u kokošinjcu
Motor je čisto oke :palacgore:4 brzine mašina radi ko sat fino i mirno kompresije ima 6 v struja iskrina ... što je najbolje motor je kompletan i nefali puno toga .... Što se tiče samog protokola obnove nečete vidjeti neka čuda kao što su mnogi navikli od mene zbog manjka vremena i manjka novaca ovaj motorič če samo dobit ono najnužnije iz usluge a ostatak če mo sa vremenom dobavit i polako obnavljat
ono što je još prolazno i može da "KURI" znači obnova če biti tipa "Stari Tovar" obnova,tj njegova revitalizacija apena če presuditi i mome apenu
Tako če i ovaj apen zaživiti opet cestom ... Na mašini nemislim puno raditi nego promeniti samo ! karike brtvu cilindra i glave ,auspuha,karba ... Motor ima odlične lamele kao i cjelu getribu koja nimalo neruži brzine se šaltaju bezprijekorno zbog finog rada mašinu neču rastavljat i upast u još veče troškove ako nije potrebno nego dokle vozi vozi pa ču je obnovit! što se tiče kostura eh tu ima malo više posla kostur nije spigan i slično ali dlamatinska sol i vlaga u zraku presudile su boji koju treba zamjenit novom,
plastični djelovi kao i svi ostali vitalni djelovi kostura su u izvanredno dobrom stanju pa ču njih samo oprati i pospremiti ......
Motorek je u jendom okej stanju sa svom mogučom dokumentacijom ,novim gumama zračnicama i paknama i puno hrđe koja izbija preko boje i pomalo na felgama
Za samo 200KN ovaj primjerak je dopao meni i nadma se kad obnova završi da če dosat dugo služiti .........
Šta mi treba s foruma : zadni lančanik,matica alu kod kumplunga ,matice volana one sa 4 zareza i deklo kod magnet ajer je ovom puko graničnik kurble . I to je to ako ko šta ima neka mi se javi pa če mo se dog
Slike ču ujutro postaviti jer nemam sad volje cijeli dan sam oko auta pozz!!