Pozdrav!!!
Imao sam u garaži zaribanog A3 jel i odlučih ga malo urediti i papire izganjat što sam i uspio.....
Bacio sam generalno na mašini....dobro ga oprao....novi žmigavci.....štop svjetla...ugl sve je on to imao...u međuvremenu napravio oko 900km,fino me služi i reg se na ovaj forum i čitam o održavanju prednje vilice...pa sam i ja odlučio malo je srediti i kad sam rastavio imao sam šta viditi
Pa smo odlučili srediti automatika koliko je to u mojoj moći :))) evo još par slikica
Znači radimo sve...nema fušarenja!!! Tu su i nove čahure PLASTIKA UMJESTO ŽELJEZA ILI MESINGA,malo smo snimali... [youtube]
Čahura[/youtube]
Skidanje boje....2 su boje na njemu..."Desol" sve rješava
Danas su stigle gume zadnja MC2 2.50,prednja MC2 2.25.........Vec kromirano imamo ( AUSPUH-"mjenjamo rezom kromiranom" ,BLATOBRANI,KORMAN i ŽMIGAVCI-imitacija kroma) .....uz to...poliramo felge u kombinaciji unutarnji krakovi bojani s bojom rame/štela....takoder poliramo deklove na mašini ( palenja i kvačila) ..boja ce ici crna ili metalic plava
....I naravno sic oblažemo u crno
Radit ćemo polako ali sigurno!!
PROJECT ĆE TRAJATI 3-4mj,A MOŽDA I MANJE... JER NISAM U STALNOM RADNOM ODNOSU....znači lova ne teče stalno:))
KRITIKE NA IZGLED NE PRIMAM JER NEMAMO SVI ISTI UKUS,A RADIM ZA SVOJU DUŠU
MOŽETE POMOĆI SA SAVJETIMA...ZATO JE FORUM I NAPRAVLJEN
OBAVJEŠTAVAM VAS SA SLIKAMA NARAVNO U DALJNJEM RADU....POŽELITE MI SRECU :))